Acum, la Bucuresti, Conferinta Puterea Unitatii in Cuvant

June 18, 2013 Actualitate

DR. JACK GRAHAM
Pastor Senior, Prestonwood Baptist Church

Subiecte abordate:
Dezvoltarea lucrarii de predicare
Conducere: cum sa conduci cu integritate si curaj
Dr. Jack Graham este pastorul Bisericii Baptiste Prestonwood, una dintre cele mai mari si mai dinamice congregatii din Statele Unite ale Americii. Cand dr. Graham a venit la Prestonwood, in 1989, congregatia, care numara la acea vreme 8000 de membri, a raspuns cu mult entuziasm la mesajele sale directe si la stilul de predicare plin de putere. El a adus bisericii provocarea unei lucrari evanghelistice mult mai ample si, in anul 1999, biserica s-a mutat din nordul orasului Dallas intr-o noua locatie de 7500 de locuri, din partea de vest a orasului Plano.

Avand in prezent mai mult de 32.000 de membri, Biserica Prestonwood continua sa creasca, avand sapte servicii de inchinare in fiecare weekend, patru servicii in timpul saptamanii, aproximativ 300 de grupuri de partasie pentru toate varstele si multiple lucrari de evanghelizare si slujire in comunitate, prin care slujesc mii de persoane. In 2006, biserica a construit un al doilea complex, numit Campusul de Nord, intr-o comunitate infloritoare, la 30 de kilometri nord de Plano. In 2011, Biserica Prestonwood s-a intors la origini, incepand slujirea intr-o a treia locatie, Campusul din Dallas, la aproximativ trei kilometri distanta de locatia originala.

Dr. Graham a slujit doua mandate ca Presedinte al Conventiei Baptiste de Sud, cea mai mare denominatie protestanta americana, cu aproximativ 16 milioane de membri.

Este autorul a numeroare carti, printre care You Can Make a Difference, Lessons from the Heart, A Hope and a Future, Life According to Jesus, Are you Fit for Life? si Powering Up. Courageous Parenting este cartea la care este co-autor, impreuna cu sotia lui, pornind de la experienta lor ca parinti.

Predicarea biblica si plina de pasiune a dr. Graham poate fi urmarita la nivel national si mondial prin intermediul PowerPoint Ministries. Prin emisiuni de televiziune si radio, ca si prin predici si jurnale devotionale transmise pe internet, el abordeaza probleme cotidiene relevante pentru societatea contemporana.

Dr. Graham a fost ordinat ca lucrator al Evangheliei in anul 1970, detine un Master of Divinity si un Doctor of Ministry pe tema Biserica si Proclamare, de la Southwestern Baptist Theological Seminary.

El si sotia lui, Deb, locuiesc in orasul Frisco, Texas, au trei copii – Jason (casatorit cu Toby), Kelly (casatorita cu Jason Flores) si Joshua (casatorit cu Kaytie) si trei nepoti – Ian James Graham, Dylan Claire Graham si Levi Loyal Graham.

20130618-112857.jpg

Cuvinte cheie: ,

Leave a Reply