Black Friday

November 23, 2012 Societate

Vineri, 23 noiembrie, este ziua cu cele mai semnificative reduceri din an. In timp ce unii retaileri prefera sa inceapa campania la miezul noptii, cei mai importanti vor initita campania dis-de-dimineata.

Numarul romanilor care se pregatesc pentru aceasta zi a crescut semnificativ la 4,1 milioane, dublu fata de anul precedent. Acest eveniment este la a doua editie in Romainia. Peste 59% dintre acestia si-au manifestat dorinta de a achizitiona produse in aceasa zi, conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

Dintre toti care si-au manifestat intentia de a cumpara de Black Friday, aproximativ 30% afirma ca vor sa achizitioneze produse de la un anumit magazin.

Datorita numarului mare de cleinti, traficul pe internet va”exploda”, iar multe site-uri de comert electronic se vor bloca.

Black Friday sau Vinerea Neagra reprezinta initiera cumparaturilor de Craciun in Statele Unite. Acest eveniment se desfasoara in fiecare an, in prima vineri dupa Ziua Recunostinetei. Americanii dau navala in magazine sau pe site-uri pentru a cumpara produse, in special electronice.

Sursa: Evenimentul Zilei

Cuvinte cheie: , , ,

Leave a Reply