Comunicat din partea echipei de slujire a Bisericii Metanoia, din Arad

February 19, 2013 Actualitate

metanoia-arad

Dragi frați și surori,

Ne aflăm la capătul unui proces dureros desfășurat în mijlocul comunității noastre. Scopul Adunării Generale extraordinare întrunită in data de 09.02.2013 a fost prezentarea cauzelor crizei în care Biserica Baptistă Metanoia s-a aflat în ultimele aproximativ 9 luni si gasirea solutiilor in lumina Scripturilor si a hotararilor membrilor bisericii.

Adunarea Generală extraordinară, întrunită conform cerințelor statutului UBR, a hotărât următoarele:

1. Renunțarea la parteneriatul cu Harvest Bible Fellowship

2. Revenirea la modelul de conducere anterior

3. În urma evaluării slujitorilor duhovnicești, a fost reconfirmat în slujire fratele păstor Mircea Mândruțău.

4. Noua echipa de slujire a bisericii are următoarea componenţă: Alboni Ioan, Andru Ioan, Bocşa Octavian, Fizedean Dan, Mândruţău Mircea, Muntean Sorin, Radu Marius.

Ne dorim și ne rugăm ca împreună, în baza legământului încheiat de fiecare dintre noi cu Dumnezeu, să ne adunăm în jurul lui Cristos ca biserică pentru a merge mai departe pe calea mântuirii.

Credem cu tărie în unitatea bisericii noastre și în faptul că doar împreună și sub călăuzirea Duhului Sfânt vom putea lucra cu înțelepciune, căutând adevărul, întotdeauna în dragoste, așa cum ne îndeamnă Scriptura. Cadrul în care slujim dă posibilitatea tuturor credincioşilor să se bucure de părtăşia cu Domnul şi unii cu alţii, să crească spiritual şi să slujească glorificându-L pe Dumnezeu.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Leave a Reply