De ce sa asculti RVECT?

September 20, 2012 Diverse

Cu siguranta Constanta nu duce lipsa de posturi de radio.  Intre zecile de posturi de radio comerciale RVECT –  Radio Vocea Evangheliei Constanta isi doreste sa fie un altfel de radio. Suntem un post de radio crestin, credem ca locuitorii Constantei au nevoie, acum, mai mult ca niciodata, de un post de radio crestin.

Vrem sa iti oferim resurse pentru sufletul tau, vrem ca ascultandu-ne sa te imbogatesti spiritual. Noi, cei de la RVECT , credem ca viata fara Dumnezeu nu are sens. Radiourile comerciale pun accentul pe senzational, noi vrem sa filtram, pentru tine, doar acele stiri, articole care se merita sa le citesti sau sa le asculti.

RVECT vrem sa fie un radio pentru tine, pentru familia ta. Vrem sa descoperi o altfel de muzica, un alt fel de emisiuni si un alt gen de stiri sau articole. Pentru noi onestitatea conteaza. Punem accentul pe lucrurile pozitive si credem ca raul nu are nevoie de mediatizare pentru a se raspandi.

La RVECT, ne propunem in fiecare zi sa devenim din ce in ce mai buni. Vrem sa gasesti informatie, muzica buna, emisiuni diverse si un ton optimist.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Leave a Reply