Dragostea adevarata ramane dincolo de mormant, povestea lui Capitan

September 15, 2012 Diverse

In 2005 Miguel Guzman l-a cumparat pe Capitan, un catel, pentru a-l face cadou fiului sau Damian, in varsta de 13 ani.

Anul viior, in luna martie, Miguel Guzman a murit. Cand familia s-a intors de la funerariile de inmormantare, nu l-au mai gasit pe Capitan.

Duminica urmatoare familia a mers la cimitir. Capitan a venit la ei latrand si guduranduse ca si cand ar fi plans. Damian fiul lor l-a recunoscut pe Capitan. Familia spune ca nu l-au dus niciodata pe Capitan la cimitir. Este un mister pentru ei cum Capitan a gasit cimitirul si mormantul stapanului sau.

“Ne-am intors inapoi urmatoarea duminica si l-am gasit acolo. De data aceasta ne-a urmat acasa, a petrecut putin timp cu noi, dar s-a intors inapoi la cimitir inainte de a se intuneca.”

Hector Baccega, directorul cimitirului, spune “In timpul zilei umbla prin cimitir, dar intotdeauna se grabeste inapoi la mormant. In fiecare zi la ora 6 seara se aseaza pe mormant si sta acolo toata noaptea”.

Damian, fiul lui Miguel Guzman, spune “Am incercat de cateva ori sa il aduc pe Capitan acasa, dar intotdeauna se intoarce inapoi la cimitir. Cred ca va ramane acolo pana va muri si el. El il asteapta pe tatal meu.”

Sursa: http://www.thesun.co.uk

Cuvinte cheie: , , ,

Leave a Reply