Marturisirea surprinzatoare a vedetei din serialul “Doi barbati si jumatate”

December 3, 2012 International


Actorul adolescent Angus T. Jones din serialului “Two and a half men/Doi barbati si jumatate” a indemnat telespectatorii din lumea intreaga  sa nu mai urmareasca comedia Tv deoarece “le umple mintea cu mizerii”.Serialul ajuns la cel de-al 10-lea sezon este urmarit de aproximativ 14 milioane de americani în fiecare saptamâna si difuzat în peste 20 de tari.

Vedeta declara intr-un mesaj video postat pe youtube si realizat pentru Biserica Crestina a Bunei Vestiri (Forerunner Christian Church), ca personajul Jake Harper “nu insemna nimic. Este un personaj inexistent”.In mesajul video Jones vorbeste cu pastorul bisericii adventiste de ziua a saptea, Christopher Hudson.
El afirma ca noile sale convingeri religioase se afla într-o opozitie totala fata de rolul din serialul de comedie, în care interpreteaza un adolescent interesat doar de distractii.

“Daca am facut vreun rau în trecut, nu vreau sa-l mai fac. Nu vreau sa contribui la planul dusmanului. Nu poti sa fi o persoana care crede cu adevarat în Dumnezeu si sa joci în acelasi timp într-un serial precum acela. Nu ma simt deloc bine când ma gândesc la lucrurile pe care le învat acum, la ceea ce spune Biblia si la faptul ca am jucat în acel serial de televiziune”, a adaugat actorul.

Reprezentantii postului CBS si cei ai Warner Bros. Television, companii care produc show-ul TV, au refuzat sa comenteze declaratiile lui Jones.

Marturisirile tânarului actor ar putea genera noi probleme pentru serialul “Doi barbati si jumatate”, dupa ce actorului Charlie Sheen, starul show-ului, a fost concediat in anul 2011, din cauza numeroaselor scandaluri din viata personala si a unei dispute publice virulente cu producatorii serialului.

Cuvinte cheie: , ,

Leave a Reply