Senatorul PP-DD, de Timiş, Ioan Iovescu s-a pocait

June 14, 2013 Favorite

iovescu-deputat

Potrivit ziarului Ziua de Vest, senatorul PP-DD de Timis, Ioan Iovescu s-a pocait. In randurile care urmeaza va prezentam articolul preluat de pe website-ul Ziua de Vest.

Senatorul PP-DD de Timiş Ioan Iovescu îşi schimbă religia. El va fi botezat la cultul baptist, pe 23 iunie, la Biserica “Harul” din Lugoj. Născut într-o familie de penticostali, Ioan Iovescu a avut o revelaţie şi s-a decis să intre în rândul baptiştilor.

Lucrul care l-a convins să facă mai rapid acest pas este dezamăgirea pe care o are vizavi de clasa politică din România. Alături de Iovescu se va boteza şi tatăl său, care după 53 de ani îşi respectă promisiunea dată soţiei sale. Senatorul PP-DD de Timiş a fost convins de puterea Domnului, imediat după alegerile parlamentare din 2012…

Revelaţie divină în prima zi după alegeri

“Mama mea a fost penticostală, tatăl meu a promis că se va boteza şi el. Acum, după 53 de ani, îşi respectă promisiunea: se va boteza cu mine o dată. Am crescut în acest spirit, poate şi de aceea, în politică, gândesc altfel. Soţia s-a botezat acum câţiva ani, tot la baptişti. Acum voi face şi eu acest pas”, ne-a spus Ioan Iovescu. Primul imbold de a se boteza a fost chiar înaintea alegerilor din decembrie 2012. Nu s-a întâmplat atunci, dar Iovescu a avut o revelaţie imediat după anunţarea rezultatelor alegerilor. Deşi nu era pe lista de senatori, divinitatea i-a transmis să stea liniştit. Va intra în Senatul României. “Am simţit acest imbold chiar înainte de alegeri. Am ştiut că o să fiu senator şi că Dumnezeu va avea grijă de mine, chiar dacă nu am bani să cheltui în campania electorală. La anunţarea rezultatelor nu eram pe lista de senatori, dar aşa cum mi-a vorbit Dumnezeu, am devenit al 20-lea senator al PP-DD, la redistribuire”, mai spune Iovescu

Iovescu – frate cu Ben-Oni

Senatorul PP-DD frecventa de aproape 20 de ani biserica baptistă din Lugoj. Niciodată până acum nu s-a gândit însă cu adevărat să devină baptist 100%. “Eu m-am considerat demult pocăit, toţi ar trebui să fim pocăiţi. Am decis însă să-l recunosc acum oficial pe Isus ca Domn şi mântuitor personal. Şi dezamăgirea vizavi de clasa politică m-a făcut să iau această decizie mai repede decât voiam iniţial”, ne-a mai spus Iovescu. În afara senatorului PP-DD mai există un singur reprezentat al comunităţii baptiste în Parlamentul României. Este vorba despre senatorul liberal de Timiş, Ben-Oni Ardelean.

ZIUA DE VEST.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Leave a Reply