Surpriza din Biblie

May 31, 2013 International

batrana

 

O bătrână din SUA a avut parte de o surpriză extraordinară după ce a cumpărat o Biblie dintr-un anticariat, relatează CBS Los Angeles.

Femeia în vârstă de 75 de ani a găsit între paginile volumului un eseu pe care îl scrisese pe când era doar un copil şi locuia în oraşul său natal Covington, Kentucky.

Marion Shurtleff a povestit că momentul a fost extrem de emoţionant şi totodată bizar.

“Când l-am deschis (eseul, n. red), am văzut numele meu”, a spus bătrâna. “Mi-am recunoscut scrisul. Am ţipat. Am început să tremur. Am plâns. Mi s-a făcut pielea de găină”, a adăugat ea.

Potrivit sursei citate, Marion scrisese eseul în urmă cu 65 de ani, pentru a câştiga o medialie de Cercetaşi. “Fii bun cu animalele. Nu rupe florile. Nu călca pe iarbă”, scria printre altele în document.

Deşi deocamdată Marion Shurtleff nu a reuşit să dezlege misterul şi să afle cui a aparţinut Biblia înainte, femeia este convinsă că toată întâmplarea este un semn special.

“Cum a ajuns acolo? Cred că trebuie să aibă legătură cu persoana care l-a păstrat (eseul, n. red)”, a arătat bătrâna. “Poate mi-a fost trimis cu un scop anume. Poate persoana respectivă ar trebui să facă parte din viaţa mea. (…) Vreau să găsesc persoana care a avut Biblia înaintea mea. Cine ar păstra aşa ceva? De ce?”, se întreabă acum Marion.

Sursa: Gandul.info

Cuvinte cheie: ,

Leave a Reply